Forum SERVERE PUBLICE ONLINE Servere Counter-Strike 1.6 CLASSIC ➪ RBY Reclamatii Admini Reclamatie cheat s.T.r + neimplicare oana si Herme...

Reclamatie cheat s.T.r + neimplicare oana si Hermes

Started by babagusky · 14 May 2026 · 37

MEMBRU
Recrut
2 4 0
14 May 2026, 12:42 #1

Playerul s.T.r cu gradul de VIP Silver joaca de cel putin cand joc si eu cu wallhack. Nu este prima data cand am facut reclamatie in-game asupra acestuia, insa adminii nu iau absolut nicio masura. Testul WarGods este cel mai inutil test pe care il poate cere un admin. Atasat este demo-ul pe care l-am facut acestuia cu pozitionari perfect de crosshair si anticipari imposibile de unde vor veni / unde sunt playerii. Va rog, daca acest server este unul serios si nu doar money milking, sa luati masuri impotriva acestuia.

Demo-ul se regaseste in link-ul urmator, are 52.6 mb si depaseste limita impusa de forum de 48.83 mb.

https://www.transfernow.net/dl/20260514SU8dcleQ

Mersi.

MEMBRU
Recrut
2 4 0
16 May 2026, 15:54 #2

Astea sunt argumetele unui admin? Am inteles, e clar. Sunet de la jumatate de harta distanta. Wargods si Fungun care detecteaza cheaturi de prin 2006-2007 care rulau prin injectarea in jocul propriu-zis, nu care ruleaza separat fata de acestea. Esti serios sau ai scris doar ca sa faci conversatie aberatiile alea?

Please log in to post a reply.