Nick : JOHN
Admin-ul reclamat: NeneY
Data si ora: 04/06/2026 21:40
Harta: de_inferno
Motivul reclamatiei: Abuz de admin 
Dovada (screenshot/demo):

Deci, în ultimele 3 zile am tot încercat să iau legătura cu un admin pe server pentru a căpăta informații în legătură cu plățile pentru VIP. În mod normal, eu intru doar seara/noaptea și nu am prins admin on cu care să pot vorbi. Astăzi am încercat să intru mai devreme pe server cu speranța de a întâlni un admin care să îmi poată da informațiile de care aveam nevoie pentru plata VIP-ului pe care mi-l doream. Am intrat devreme (în jur de ora 9) și am fost foarte bucuros să observ, la momentul acela, după ce m-am uitat în consolă la amx_who, că sunt o groază de admini online. Am încercat să iau legătura cu unul dintre ei întrebând în chatul jocului „un admin on?” de mai multe ori, însă din păcate nu am primit un răspuns din partea niciunuia dintre ei, chiar dacă toți erau on la PC, jucându-se alături de playerii de pe server, pur și simplu toți m-au ignorat. Ulterior, din cauza ignoranței adminilor, am decis să recurg la o metodă nu chiar corectă sau respectuoasă din partea mea pentru a le atrage atenția: am spus în chat o frază jignitoare la adresa adminilor pentru a putea intra în contact cu ei. Metoda a funcționat perfect, exact cum m-am așteptat: niciun admin de pe server nu a răspuns la întrebările mele repetate, dar când am adus o jignire toți s-au îngrămădit să răspundă, care mai de care mai repede. Nu am continuat să jignesc pe nimeni, am încercat să discut cu unul dintre ei (NeneY), iar acesta mi-a indicat faptul că eu nu sunt vreo FIRMĂ/VIP ca să îmi răspundă el mie la mesaje (se poate observa în ss-urile pe care le-am atașat). Am continuat discuția în chat, iar ulterior am primit kick fără motiv. M-am relogat pe server și am întrebat în chat adminii care este linkul forumului pentru a putea face o reclamație acestui admin NeneY, iar el mi-a dat gag 400 de minute. Nu mi s-a răspuns absolut nimic din partea niciunui admin, singurul răspuns a fost din partea acestui individ NeneY care pur și simplu refuza să îmi spună care este forumul serverului și tot insista să intru pe TeamSpeak. Ulterior i-am adresat o frază, pot spune nu atât de jignitoare încât să primesc ban 4 ani și jumătate (fraza jignitoare a fost „du-te dracu”, se poate observa în ss-urile atașate). Totul fiind spus, vreau să știți că nu am căutat niciodată cearta sau să fiu nerespectuos cu cineva; comportamentul și atitudinea acestui admin NeneY au degenerat situația și s-a ajuns unde s-a ajuns. Serverul vostru niciodată nu o să își păstreze o reputație bună cu admini care au o așa atitudine autoritară și figurantă față de playerii care joacă pe server, mai ales că eu nu doream altceva decât informații despre cum pot să fac o plată către server, nimic altceva. Rog superiorii acestui server să ia măsuri împotriva acestui individ, nu doar că are un comportament deplasat pe server, ba chiar acesta vă reduce donațiile pe care le-ați putea primi din partea playerilor. Adminii puteau frumos să răspundă la mesajul meu și foarte simplu, să îmi ofere informațiile de care aveam nevoie pentru a putea face plata pentru VIP, în loc să facă acest lucru pe care ar fi fost normal să îl facă pentru că de aceea ei sunt admini, să ajute și să ofere informații playerilor. Aceștia au ales să fie niște figurați cărora nu le pasă de nimic, doar de jocul lor, ei la momentul acela nu erau pe server ca să admineze, erau pur și simplu pe server ca să se joace, i-am deranjat, cum ar venii , in cazurile acestea nu văd de ce asemenea indivizi aleg să își asume titulatura de admin din moment ce ei nu sunt interesați de buna stare a serverului. O zi/seară bună vă doresc tuturor și îmi cer eu scuze dacă am deranjat sau jignit pe cineva; încă o dată mă repet, nu am dorit nimic altceva decât o informație simplă pe care o căutam de câteva zile.

r1.png

r2.png

r3.png

r4.png

r5.png

r6.png

r7.png

r8.png

r9.png

r10.png