Nume : Karim

Vârstă: 20

Experiență anterioară în staff: Am experiență anterioară în echipe de staff, unde am învățat cum să gestionez situațiile conflictuale, să identific cheaterii și să mențin ordinea în server. Această experiență m-a pregătit pentru a acționa rapid și corect în orice situație.

Cum crezi că poți ajuta comunitatea pe viitor?: Voi folosi experiența mea pentru a menține serverul curat de tricheri, analizând demo-uri și luând decizii ferme. Voi asigura un gameplay echilibrat, intervenind prompt la abateri și oferind un mediu sigur și respectuos pentru toți jucătorii, în special în orele de vârf.

De ce îți dorești acest grad?: Îmi doresc să mă alătur staff-ului pentru a contribui direct la securitatea și calitatea serverului. Sunt motivat să aplic experiența mea în lupta împotriva tricheriei și să asigur o experiență de joc superioară pentru comunitatea WestArena.

Cât timp poți dedica zilnic comunității?: Pot fi activ cel puțin 2 ore pe zi, cu o disponibilitate maximă în timpul nopții, când serverul are nevoie de o prezență constantă.

Ești recomandat de un membru al comunității? Dacă da, de cine?: Nu

Ai citit regulamentul? RBY.DARKGAME.RO

UniqueID / Contact: Discord: 2_aw Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199420390742